Rochii, Rochii asimetrice, Rochii decupate, Rochii plus size, Rochii sport

Mergi in vacanta? – tine cont de urmatoarele aspecte cand iti alegi tinutele.

De cele mai multe ori, avem tendina să ne grăbim și entuziasmate fiind cu gândul la vacanță, alegem mult prea multe lucruri nefolositoare și uităm de obiectele esențiale, acest lucru afectându-ne în cele din urmă confortul și starea de spirit.

De fiecare dată, când ne gândim la vacanță ne cuprinde un sentiment de fericire și libertate. Fără îndoială, cea mai obositoare activitate de care trebuie să te ocupi înainte de a pleca în vacanță este: alegerea pieselor vestimentare pe care să le bagi în bagaj!

Nu trebuie să uităm că trebuie să existe o logică în momentul în care ne alegem ținutele pentru vacanță: 

Țineți cont de materialul din care este confecționat un articol vestimentar. E normal să va doriți ținute superbe, răcoroase și în special ținute care nu necesită o îngrijire foarte atentă. Încercați să va alegeți și haine confecționate din materiale ce se usucă repede și nu necesită călcare. Chiar dacă în hotel există un fier de călcat în fiecare camera sau după caz, o camera în care se poate calcă, este indicat să va bucurați de vacanță din plin și să lăsăți treburile casnice deoparte. Acestea fiind spuse, noi va propunem următoarele articole pentru vacanță. Din fericire, ne-am gândit la toate și am ales materiale cu imprimeuri colorate, materiale ușoare și răcoroase, dar mai ales materiale care nu se sifonează. Mai jos le gășiți pe fiecare în parte prezentate și sperăm sa va atragă la fel de mult si pe voi!

  • Rochia cu Volane Sicily – Noi ne-am îndrăgostit în primă faza de imprimeul colorat și am simțit că această rochie este ideală într-o vacanță la mare, intr-o tara latina. Spatele este decoltat adânc în formă de V, decolteul de pe spate are volane aplicate pentru a da un aspect cât mai feminin ținutei. Am continuat să adăugăm volane că terminație pe întregimea rochiei pentru a păstra acea notă de romanticisim, bine venit, mai ales în vacanță. Rochia este asimetrică și scurtă în partea din față și mai lungă pe partea din spate. Țineți cont că noi ne dorim să arătați mereu perfect în momentul în care purtați ținute Timeless Fashion, așa că după ce plasați comandă, verificăm cu dvs înălțimea, greutatea și tipul corpului. În cazul în care preferați să adăugăm un extra volan sau să renunțăm la un volan, acest lucru este foarte posibil!
  • Rochia cu Volane Luna – Una dintre rochiile noastre preferate pentru vara și mai ales, pentru vacanță este ” Rochia cu Volane LUNA”.Ne-am îndrăgostit de acest model pentru că este extrem de feminin  și am simțit că această rochie este perfectă pentru toate doamnele care preferă să poarte negru. În momentul în care suntem în vacanță ne dorim ținute care nu necesită foarte multă atenție din partea noastră și din fericire, acest material nu necesită călcare. Țesătură din care este confecționată „Rochia Luna” este o vâscoză crepe. Rochia Luna este potrivită pentru persoanele care obișnuiesc să poarte culori uni și aleg să aibă creații care se potrivesc cu orice culoare. După cum bine știm toate, negru este culoare care se potrivește de minune cu toate celelalte culori, însă să nu uitați să țineți cont de tipul materialului când faceți alegerea să purtați negru cu orice. Vom discuta despre această tema într-un alt articol.
  • Rochia Yara – este o rochie mini și are un aer super relaxat. Imprimeul este dulce, frunze de diverse culori care conturează mai mult ideea de vacanță. Spatele este plin , decolteul este în formă de V având aplicate la bretele accesorii metalice.Bineînțeles, am continuat să adăugăm volane pentru că ne place să menținem pe cât se poate o notă frumoasă de feminitate. Partea cea mai bună este că și această rochie este realizată dintr-un material ușor și răcoros care nu necesită călcare. 
  • Rochia Tricou Neve – această rochie este practică, cu un aer urban-chic. Se potrivește de minune în acele zile în care doriți să abordați un look relaxat, cu părul cât mai natural și cât mai puțîn machiaj. Această rochie este confecționată din bumbac premium, are un croi oversized, special pentru a va simți cât mai bine.Cu siguranță, dacă alegeți o rochie de culoare albă veți reuși să va puneți in evidență bronzul obținut la plajă.