Rochii

Cum știi care este rochia office sau elegantã potrivitã astfel să arăți fabulos in sezonul rece.

În toți acești ani de când mă vorbesc cu tine de fiecare datã cand plasezi o comandã, discuția începe cu această întrebare:  Care este rochia elegantã care mi se potriveste, ce îmi recomandati?

De multe ori duc munca de convingere cu clientele, explicandu-le ca daca soldurile lor sunt mai proeminente, nu trebuiesc ascunse, dimpotriva! Partea importanta este ca mereu am înteles motivele clientei si desi mi-am spus pãrerea, am acceptat dorinta lor, pentru ca am înteles cã de fiecare datã când te simti bine in hainele pe care le porti, radiezi.

Pentru o persoană înaltă sau pentru o persoană cu talia marcată chiar dacă are șoldurile mai mari, rochia in clos este perfectă dacã are scopul sa îsi ascundã soldurile. Vei avea o rochie care iti va pune in evidentã talia si are o cadere fluidã si liberã pe solduri. Vã recomand Rochia Neagra Pearl care are un decolteu elegant in jurul cãruia i-am aplicat manual perle pentru a contura un aspect feminin-chic. Am ales sa adaugãm mâneca trei sferturi pe care am realizat-o din bride împletite aducând un plus de unicitate acestei rochii care se potriveste atât pentru o zi la birou dar si pentru un eveniment in perioada de toamnã-iarnã.

Pentru o persoanã scundã recomand o rochie care sa aibã un croi ce urmeazã linia corpului si alungeste silueta. Vã recomand Rochia Office Barbara cu mâneci din voal.

Rochia Barbara este elegantã, classy, are lungime midi (deasupra genunchilor, insã o putem realiza mai lunga sau mai scurta).

Am ales sa adaugãm mâneci din voal cu forma de clopot pentru un plus de feminitate. Un alt motiv pentru care am ales sa adaugãm acest tip de mâneci fiind faptul ca foarte multe cliente isi doresc sa aiba bratele partial acoperite si dupa ce am ascultat dorintele lor atent, am ales sa oferim o piesa vestimentarã care sa le facã sa aibã încrederea la un nivel ridicat când poartã un produs Timeless Fashion.

Materialele din care sunt confectionate aceste doua rochii prezentate sunt cu o elasticitate de 5% si permit un nivel ridicat de confort într-o piesã elegantã/ office.

Bineînteles, produsele noastre sunt realizate mereu tinând cont de înãltimea si dimensiunile clientei, farã sã fie pretul schimbat pentru modificãrile ce intervin in tiparul standard. Prin aceastã abordare, am cucerit mii de cliente care mereu au revenit.