Bluze, Camasi, Camasi oversize, Geci, Jachete, Paltoane, Rochii, Topuri

Aspecte care influenteaza pretul unui produs

Dragile noastre,

Avem o relatie foarte apropriata cu voi si din fericire suntem si am fost mereu transparente. Am explicat aspectele care influenteaza pretul unui produs catre o parte din clientele noastre, insa a venit momentul sa discutam in detaliu.

  1. Materialul din care este realizat articolul vestimentar . In prima faza noi tinem cont de pretul platit de catre noi pentru materialul din care realizam un anumit produs. Un alt aspect important este modul in care se lucreaza acel material, daca este un material ce poate sa fie cusut in masina industriala de cusut sau un material ce trebuie cusut manual. Materialele care trebuie cusute manual sunt in general materialele care au pietre, strasuri, perle, lanturi sau alte accesorii atasate. Materialele bogat incarcate necesita cateva zile in lucru si automat pretul este puternic influentat.
  2. Timpul de lucru pentru un anumit articol vestimentar. Daca avem de realizat un hanorac cu buzunar marsupiu – timpul de lucru este mult mai scurt decat daca realizam un hanorac cu fermoar. In acelasi timp un hanorac cu fermoare necesita mai mult timp pentru a adauga un accesoriu numit „lipitura”, menit sa ofere o structura stabila produsului vestimentar si bineinteles, o durata de viata cat mai lunga. In acelasi timp, o rochie simpla este realizata intr-un timp scurt in mod normal, insa o rochie care are pense, guler, dantela atasata sau maneci foarte bogate si automat pretul o sa fie mai mare pentru ca s-a lucrat mai mult timp.

Ni s-a intamplat sa ni se comunice ca ceva similar este mai ieftin in alte magazine, insa in momentul in care se face aceasta comparatie trebuie sa se tina cont ca poate alte magazine comercializeaza produse tip standard confectionate in China, India sau Pakistan in regim industrial. Noi realizam fiecare produs cu modificari aduse pentru a se potrivi clientei. In momentul in care alegi sa oferi un serviciu care implica atentie asupra unor detalii, timpul la croit (taierea materialului) este mult mai mare.

Concluzionand, serviciile Timeless Fashion se incadreaza foarte bine la categoria de servicii „custom-made” sau realizat pe comanda, ceea ce inseamna ca preturile noastre sunt foarte accesibile pentru ceea ce oferim. Am ales sa permitem acest serviciu de lux tuturor pentru ca astfel absolut toti clientii nostri sunt imbracati modern si calitativ.

Daca aveti mai multe curiozitati, va asteptam in atelierul nostru din Bucuresti sau ne puteti contacta telefonic la 0741.829.124 si discutam cat mai clar toate detaliile.